29 August 2013

~ Anda Mahu Hamil?? Jom Amalkan Set Kesuburan Shaklee



DAH MASUK TAHUN KE-2, TAK HAMIL LAGI?

Saya tahu dan sedia maklum, rezeki, jodoh, anak smuanya ketentuan Allah rite?? tp sbg hamba NYA, kita digalakkan utk berusaha utk mendapatkannya...Bagi pasangan yg masih belum lagi dikurniakan zuriat, pasti anda risau nak balik kampung. Ibu,mak mertua saudara mara, rakan taulan mesti akan bertanya tentang status kehamilan anda. JANGAN RISAU..

Sejak after raya ni, , banyak pula order  masuk set kesuburan, so rangking set kesuburan skrg jatuh no 2 di qasehkuhoney.com... sampai tak menang tangan dibuatnya.. alhamdulillah.. Khusus untuk anda pasangan suami isteri yang sekian lama menanti kehadiran cahaya mata, mungkinini masanya untuk anda cuba amalkan GLA Complex. Dah ramai customer saya yang BERJAYA HAMIL dgn izin Allah setelah berusaha dengan vitamin-vitamin semulajadi ni. 

Di antara suplemen yang sangat bagus untuk masalah kesuburan dan ramai yang berjaya setelah menggunakannya ialah:

1) GLA - 

Membantu meningkatkan kesuburan
GLA membantu stabilkan hormon, membakar lemak dan bonus untuk cantikkan kulit juga. 
Ia juga menyediakan keadaan yang memudahkan pelekatan ovum dan sperma. 
Sebenarnya, GLA juga boleh diambil oleh lelaki tetapi untuk mereka yang bajet rendah, disarankan isteri sahaja yang ambil.

2) Zinc- 

Jika isteri ambil GLA, Zinc complex pula biasanya suami yang ambil. 
Zinc penting untuk proses penghasilan hormon testosteron dan memberikan tenaga kepada sperma agar lebih aktif menuju ke ovum. 
Isteri boleh turut mengambilnya sekali kerana zinc juga akan melindungi sperma dan melawan bakteria dalam vagina.
Harganya sgt2 berpatutan

GLA dan Zinc adalah suplemen yang paling asas dan sangat bagus untuk anda amalkan. Semoga memberi manfaat yang besar buat anda yang ternanti-nantikan cahayamata.
so jika anda ada budget lebih, boleh consume fullset set kesuburan ya....ingin mengetahui fullset set kesuburan, cpt2 email yaaaa....


=====================================

BERMINAT? Sila Email ke : honey_nurhaliza@yahoo.com SEKARANG JUGA!!!



Anda perlukan GUIDE utk consume SET KESUBURAN ini?? jangan risau, after purchase, saya akan guide kan cara yg betul utk consume sepertimana testimoni2 lain yg dh pon berjaya yaaa....

=====================================


KENAPA ANDA PERLU MENCUBA SET KESUBURAN SHAKLEE??



Dijamin HALAL
Mendapat Kelulusan KKM Diiktiraf Doktor Profesional Tiada Kesan Sampingan Terbukti Berkesan

++ bonus GUIDE YG BAGUS dari kami utk consume suplement dgn cara yg betul...('-')


Kenapa biarkan hidup anda dibelenggu resah yang berterusan? Ambillah Set " Kesuburan " hari ini juga!

ok utk mereka yg ader problem skin pula, if nak saya tolong, email saya..jgn malu jgn segan2...dan obviously utk dpt guidance saya, of cource kena beli product dgn saya ( dpt hrga promo lagi ), no guidance if u are not my customer, saya x guide customer org ya, customer org sepatutnya rujuk/refer pada coach/ dstributor masing2...bkn suruh saya bg guidance free yaa kecuali laa kalian adalah customer tersayang saya, of cource, guide yg baik, pasti kalian akan dpt hasil yg baik juga seperti testimoni2 yg ada kat blog saya ni...:))

jadi, kpd sesiapa yg nak dptkan hasil yg baik, carilah COACH, produk kita boleh di mana2, nak yg murah pon ada BUT GOOD COACH yg akan memastikan hasil yg kalian perolehi & bukan sng nak cari.....

JIKA BERMINAT  EMAIL : honey_nurhaliza@yahoo.com

ataupun 

jika anda x mahu pos/kurier, boleh beli direct hq/branch2 shaklee yg sah yaa menggunakan id saya then after beli, attachkan resit pembelian dan seterusnya anda layak dptkan guide yg bagus dari saya, insyallah....

"anda tidak akan dpt hasil yg baik jikalau tidak bertindak dari skrg....sampai bila nak hadapi problem skin?? jom email kpd saya utk dptkan guide/advice yaa....dan semestinya tawaran harga yg saya tawarkan sgt2 menarik ekslusif hanya di qasehkuhoney.com SAHAJA

20 August 2013

~ Awet Muda Tanpa Suntikan , dgn Shaklee Tiada Yg Mustahil ~

" hye hanny, tq sgt2 perkenalkan shaklee set dgn i ya...nk citer dlu skin i mmg perlukan suntikan vit c 2 mggu skali utk kekal cerah, anjal, tegang...so dh selama setahun rutin i mmg suntik2 muka ni...yesss i muda 2 thn dari u but bila i see ur face nampak u lebih muda dari i....thank u my dear hanny, collagen + set suplement skincare mmg berikan apa yg i mahu selama ni...skin lebih anjal, nampak lebih 10 thn muda, skin nampak smooth, x berpeluh mcm dlu2...so far i mmg sgt2 berpuas hati...tq sbb sudi layan 1001 my question kat whatapps, u mmg ikhlas utk bantu smua wanita utk nampak cntik n sihat...dun worry, i akan repeat order collagen & set2 shaklee yg lain..."

tq, Lina, P.Jaya

-------------------------------------------------------



 tuh testimoni dari salah seorg dari beribu customer qasehkuhoney.com....ingin kekal awet muda seperti beliau?? jom email saya utk dptkan guide yg bagus insyallah...syukur dipanjatkan kerna apa yg saya sharingkan slama ni berikan feedback yg sgt2 menggalakkan di blog saya...apa yg saya cube sampaikan utk melihat smua wanita2 mempunyai kesihatan yg baik, skin yg sihat dan cntek, mommy2 yg preggy dpt hasil baby yg berkualiti & sihat...

Jika pembaca2 smua sedia maklum, di sini saya x terhadkan kpd set skin shj yaa...utk bulan selepas raya ni, set yg paling laris di blog saya adalah slimming set + set suplement skincare...set2 yg saya sediakan adalah seperti di bawah :-




ni testimoni adik saya sndiri,  irine nadia...die guna full bf set shaklee...alhamdulillah till now susu makin banyak & anak buah mommy hanny tuh makin gebu betul, Fiska, khasiat dari susu ibu...anda berminat utk mencuba bf set shaklee serta panduan yg betul dari saya?? email ur order ke honey_nurhaliza@yahoo.com


my lovely customer a.k.a new partner shaklee, azyla...beliau mengamalkan set slimming + set suplement skincare...alhamdulillah beri kesan yg baik sbb dpt guide yg baik, insyallah....tq my dear...


customer berpuas hati dgn set suplement skincare...inginkan hasil seperti beliau?? email me ur prob skin ke honey_nurhaliza@yahoo.com


salah satu set yg ada di qasehkuhoney.com...set ni juga adalah set yg paling ramai para suami & isteri amalkan utk dpt kan cahaya mata...insyallah jika consume dgn cara yg betul, dgn izin Allah pasti ianya akan berlaku...


sudah tentunya produk yg ESP yg sgt2 LARIS  di qasehkuhoney.com...ada org x suka flavour esp ni sbb soya then bila saya guide cara yg betul utk consume ESP, semakin suka mengamalkan nya...

" sesuatu perkara yg kita tidak suka, tetapi bila kita kerap amalkan, akan menjadi kesukaan dlm rutin harian kita " itu saya petik dari kata2 salah sorg customer saya....


ini yg saya amalkan , till now belum pernah skip lg...dan saya ambil dgn beberapa suplement yg lain...ingin tahu apa yg saya amalkan serta guide yg bagus dari saya?? sile email saya yaa...

Muka berjeragat, kulit kusam,kering tak bermaya, parut jerawat dan garis kedutan pun .nampak makin ketara.
Bila make up bercapok-capok sebab tona kulit tak sekata

Nakkan kulit yang gebu dan anjal ?

*********************************************
Tanpa suntikan, krim atau solekan yang tebal.....
Anda hanya perlu 8 minggu untuk mendapatkan kulit yang
*90% lebih lembap
*69% lebih lembut dan licin
*50% tona kulit yang lebih serata
*75% menggilangkan kekeringan dan kekasaran
*55% lebih tegang dan elastik

*********************************************
Dapatkan Shaklee Collagen Powder sekarang!
Anda pasti berpuas hati

* Email : honey_nurhaliza@yahoo.com
* Shaklee ID : 852407


last but not least...



if nak saya tolong, email saya..jgn malu jgn segan2...dan obviously utk dpt guidance saya, of cource kena beli product dgn saya ( dpt hrga promo lagi ), no guidance if u are not my customer, saya x guide customer org ya, customer org sepatutnya rujuk/refer pada coach/ dstributor masing2...bkn suruh saya bg guidance free yaa kecuali laa kalian adalah customer tersayang saya, of cource, guide yg baik, pasti kalian akan dpt hasil yg baik juga seperti testimoni2 yg ada kat blog saya ni...:))

jadi, kpd sesiapa yg nak dptkan hasil yg baik, carilah COACH, produk kita boleh di mana2, nak yg murah pon ada BUT GOOD COACH yg akan memastikan hasil yg kalian perolehi & bukan sng nak cari.....

JIKA BERMINAT  EMAIL : honey_nurhaliza@yahoo.com

ataupun 

jika anda x mahu pos/kurier, boleh beli direct hq/branch2 shaklee yg sah yaa menggunakan id saya then after beli, attachkan resit pembelian dan seterusnya anda layak dptkan guide yg bagus dari saya, insyallah....

"anda tidak akan dpt hasil yg baik jikalau tidak bertindak dari skrg....sampai bila nak hadapi problem skin?? jom email kpd saya utk dptkan guide/advice yaa....dan semestinya tawaran harga yg saya tawarkan sgt2 menarik ekslusif hanya di qasehkuhoney.com SAHAJA

see u soon....xoxo..:D

P/S: insyallah jikalau berkesempatan, saya akan adakan "contest testimoni terbaik" nnt saya akan updatekan kat new entry ya....

13 August 2013

~ Petua Cantek Selepas Syawal : Kerana Kecantikan Hak Milik Setiap Insan ~

Hye smua...alhamdulillah arini dah pon masuk 6 Syawal...saya pasti semua org mesti dlm mood raya lagi kan?? dan ada juga yg dh masuk bekerja...tuh sbb ramai yg emailkan utk beli set2 slimming + set skin..

saya nak share something, alhamdulillah masuk je bulan shawal, ramai customer2 tersayang saya sudah siap2 order set slimming, bkn nya apa, sbg persediaan utk menten berat dan juga utk turunkan berat bdn...makan tuh boleh tp jgn lah sampai memudaratkan bdn kita yaa...so bg regular cust2 saya, mereka sudah tahu set apa yg patut diambil utk detox dan turunkan berat bdn ni...

dan bila dh detox bdn kita, mesti amalkan suplement utk bakar lemak2 yg ada dlm tubuh bdn kita yaa...nak tahu set apa utk turunkan berat bdn?? sila email laju2 ya, saya akan bantu anda utk turunkan berat bdn dgn jaya nya...insyallah

komen customer : " masa bulan puasa berat saya turun sampai 4-5kg sbulan, tp nak raya ni saya takut berat saya naik smula la kak, leh x akak suggestkan set utk turunkan berat/ mentenkan berat bdn?? " 

paling penting utk turunkan berat bdn ni, kita mesti kena detox dlu bdn kita...ye la kan, dh mkn mcm2 raya ni dgn lemang , ketupat, rendang dan mcm2 lagi, of cource bdn kita mesti kene detox kalau nak turunkan berat bdn dgn mudah....

ok kalau anda x jaga mkn dan tidak berdiet dgn betul, pergi timbang berat bdn kalian srkg...ngk berat anda naik ataupun turun....haaa pergi cpt...:)

tp jikalau anda bebetul nak turunkan berat dgn cara saya, boleh terus email saya ya...oh ya, set slimming pon ader promotion juga ya sempena hari raya ni....haaa cpt2 email yaa...jgn tggu berat jadi 70-80kg baru nak bertindak yaa....bdn kita tuh nak pakai lama kan? jgn sok baju dh x muat lagi baru nak crk solution nya....


alhamdulillah berkat usaha saya selama ni, syawal kali ni saya dpt pakai size S dan M size...2 thn lepas baju raya saya size XXL...( berat 88kg)

so tiada yg mustahil jikalau kita mahu dan sungguh jaga bdn kita...now pon saya masih lagi menjaga berat bdn saya supaya bebetul fit mcm norjuma...itu idola saya dlm bab2 jaga bentuk bdn...

anda berminat?? jom cpt2 email ya


----------------------------------------------------------------------------


ok saya tgglkan dlu bab2 slimming tuh,  saya nak share kan 2 situasi ni...mgkin ader pembaca2 yg mengalami situasi ni...

SITUASI 1 

" Uwaaa cantekkk betul laaa kulit kau skrg minah ( bkn nama sebenar ), pakai produk apa ni?? thn lepas aku ngk x la secantik dan sesihat cmni...eyh share laaa kau guna produk apa ni??? bdn kau pon lebih slim dari thn lepas...cpt la share....kulit aku makin teruk la skrg sbb guna produk2 mengelupas kan kulit tuh..."

SITUASI 2 

" Minah, dlu aku ngk kulit kau x la seteruk cmni?? kau guna produk hakiskan kulit ke?? setahu aku kulit kau cantekkkk kan dlu?? pakai apa ni smpi jd cmni??? bdn kau pon makin menembam je tuh..."

haaaa see !! ada 2 situasi yg mgkin para pembaca akan mengalami situasi tersebut samada situasi 1 ataupun situasi 2...memuji dan mengomen...so situasi mana yg kalian hadapi bila berdepan dgn saudara mara di kampung??? 

bg regular customer saya, mereka akan mengalami situasi 1 yg mana ramai yg memuji akan kecantikan dan kesihatan kulit yg mereka alami setelah consume set suplement yg saya guide kan...syukur bila mana mereka text / whatapps saya masa hari raya arituh...adalah menjadi 1 kepuasan utk saya bila smua customer2 saya sgt2 berpuas hati dgn apa yg saya guide / suggestkan.....

haaa bagaimana pula dgn mereka2 yg mengalami situasi 2?? mesti kalian inginkan 1 perubahan dlm diri kalian kan? so jgn tggu lagi, jom cari solution nya dgn bantuan suplement dalaman utk skin...

ANDA NAK MENCUBA SET SUPLEMENT TP X TAHU SET YG MANA SATU??? JGN RISAU, SAYA AKAN MEMBANTU GUIDE ANDA DGN SET2 YG BERSESUAIAN MENGIKUT JENIS PROB SKIN YG ANDA ALAMI....

BAGAIMANA DGN HARGANYA?? DUN WORRY SBB ADA PROMOTION SEMPENA HARI RAYA NI....NAK HRGA YG JAUH LEBIH MURAH SERTA GUIDE YG BAGUS DARI SAYA?

EMAIL UR ORDER KE : honey_nurhaliza@yahoo.com