05 May 2014

~ Why I Love Shaklee?? ~

 Why I Love Shaklee?? kenapa saya suka shaklee? life saya banyak berubah dgn shaklee, selain saya dpt tingkatkan tahap kesihatan saya, saya rasa happy bila dpt bantu smua org utk dapatkan skin yg lebih sihat n cantek, tgkatkan tahap kesihatan smua org, dan yg bestnya dpt bantu downline2 utk ekonomi yg sgt hebat, MasyaAllah...mmg itu impian saya selama ni...so jikalau nak tahu lebih lanjut, abestkan baca entry sharing saya ni yaa...

 testimoni kat atas ni adalah testimoni latest set kesuburan...alhamdulillah dgn izin Allah, customer yg saya telah guide cara pemakanan yg betul utk set kesuburan , telah pon berjaya hamil...syukur alhamdulillah..

anda teringin hamil tapi sukar?? apa kata anda usaha dgn set kesuburan shaklee, insyallah saya akan guidekan set kesuburan ni dgn cara saya...jom cpt2 email...


1) Set Kesuburan ( Suami Isteri )
2) Set Ibu hamil
3) Set Berpantang
4) Set Penyusuan Susu Ibu
5) Set Suplement Skincare
6) Set Resdung / Asma/ Alergik/ Ekzema
7) Set Kanak- kanak
8) Set Kesihatan Sendi
9) Set Diet ( slimming )
10) Set Weight Gain
11) Set Gout
12) Set Migrain

Kami juga menyediakan set mengikut bajet anda. Tak perlu mau2 utk bertanya dan kami sedia utk membantu.

Promosi MEALSHAKE BUY 6 FREE 1 untuk bulan Mei dah pon bermula yaa, dptkan hrga yg sgt2 berbaloi utk anda nikmati...

Sharing :

saya baru shj dpt email dari customer lama. dia baru shj beli set berpantang dari pengedar lain dan telah mengadu "tidak dpt kesan / hasil seperti customer2 saya yg lain " 

peliknya dulu mmg beli dgn saya masa berpantang anak yg 1st tuh dan kesannya mmg dia sndiri merasai perubahan yg mana bdn lebih bertenaga dan dpt menyusu anaknya dgn baik,luka bersalin pon sembuh cpt..

so die inginkan saya guide die smula dgn harapan agar die dpt kesan/ hasil sama mcm saya guide anak 1st nya dlu, saya pon berterus terang dan mohon maaf kerana tak dapat memberikan cara pemakanan yg tepat kerana ia hak ekslusif customer yg hanya membeli dgn saya SAHAJA.

Mungkin ada sesetengah org beranggapan " x baik kedekut ilmu" tp dari aspek kami sbg seorg peniaga, bukan isu kedekut ilmu.

Sejauh mana pembeli diberi kebebasan utk membeli dgn sesiapa shj yg mereka suka, sejauh itulah kami juga ada hak utk beri konsultasi pada customer2 yg beli dgn kami shj...

So, sebelum membeli pastikan pengedar anda memberikan free consultation selepas pembelian ya...i mean servis after purchase, dan bukan membiarkan anda terkontang kanting x tahu jadual mkn yg betul...so akibatnya anda makan tanpa ilmu...hasilnya anda x dpt apa yg anda inginkan ...betul?? sbb itu adalah hak anda sbg seorg pembeli...

sekadar berkongsi...('-')


Nak join DAZZLING DIAMOND by Cpm Honey Nurhaliza??
*****************

Apa yang Shaklee boleh bantu kita masa ekonomi tak berapa baik?

Walau anda dapat RM100 sebulan pun, ia bantu utk bayar reload.

Kalau dapat RM200, dapat bantu bayar duit sekolah tadika anak.

Kalau dapat RM500 dapat juga bantu tampung duit rumah sewa.

Kalau dapat RM1000, takde lah tersekat anak nak makan sedap sebulan sekali.

Kalau dapat RM2000 dapat juga cari rumah sewa yang selesa.

Kalau dapat RM10,000 dapat juga beli kereta idaman.

Kalau dapat RM20,000 boleh resign dan kerja dari rumah..

Ramai yg dah berjaya. U all yang lain tak nak ke?

--------------------------------------------
Untuk BERJAYA, kita perlu BERMULA.
--------------------------------------------

✔ Ingin mencari pendapatan sampingan?? NAK BISNES TAPI TAKTAU NAK BUAT APA?? Ayuh lah bersama-sama Shaklee. Team DAZZLING DIAMOND sentiasa diberi bimbingan oleh group2 leaders muslimah yang hebat. Anda akan diajar cara berbisnes A-Z. Hanya perlu RAJIN untuk BERUSAHA je lagi.

✔ TAK CUKUP MODAL? - Bisnes Shaklee modal RM75 saja bg Semenanjung dan RM85 bg Sabah/Sarawak untuk seumur hidup.. Nak modal RM0? Boleh! PM saya kalau nak tau caranya. Tak perlu maintain2 point atau renew2 keahlian pun.

✔ Tak Perlu Stok Bertimbun - Barang semuanya ada di HQ/Branches Shaklee. Tak perlu simpan stok beribu-ribu dirumah. Lagi pulak sekarang ni sistem online dah beroperasi. Mudahnya berbisnes dengan Shaklee, kan?? Selain itu, anda juga boleh buat DROPSHIP dengan saya. Caranya akan saya kongsi bersama setelah anda bersama-sama Group saya nanti. Lebih mudah dan pantas. Semua urusan ambil, bungkus dan pos barang saya yang akan uruskan.

✔ Tiada apa yang mustahil. Jangan jadikan angan untuk buat Umrah, pergi melihat negara asing, memandu kereta lebih selesa, rumah idaman, bantu ibu ayah, berikan segala yang terbaik untuk anak, dan simpanan jutaan RM terkubur begitu sahaja. Do not live with your dreams. Turn it into reality.

✔ Tak kira siapa kita? Apa kerja kita sekarang? Tahap pendidikan? Status latar belakang keluarga? Itu semua tak penting. Yang penting adalah SEMANGAT, KEYAKINAN DIRI, KOMITMEN, USAHA dan PERCAYA PADA DIRI SENDIRI. Itu akan membuatkan kita berjaya capai cita-cita. Dengan kelebihan menjadi ahli Shaklee yang telah ditawarkan. Tiada lagi alasan untuk tidak berjaya dengan Shaklee.

✔ Sekiranya anda berminat hendak bersama-sama saya, berazam untuk membantu meningkatkan ekonomi keluarga, emailkan butir2 anda ke honey_nurhaliza@yahoo.com
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

alhamdulillah sepanjang preggy ke 4 ni, saya mmg kekal bertenaga, tahap dan rekod kesihatan sepanjang hamil mmg sgt2 alhamdulillah...x de masalah hb rendah, darah tggi, kencing manis dan sbg nya....syukurnya Ya Allah sbb inilah masalah ibu2 yg preggy...so dgn preggy set shaklee yg saya amalkan, ianya mmg banyak membantu kesihatan saya dan juga baby dlm pewut ni...smuanya membesar bagaikan juara...xpe janji baby dlm ni sihat2 smuanya....another 3 months to go...nampak gayanya kali ni baby syawal plak...danish dlu "baby ramadhan" hihi

 next enrty sharing : bagaimana nak dpt kan anak2 yg genius?? tunggu yaaaa

BERITA BAIK !!!

satu lagi produk yg saya ingin kongsikan...kpd kaum wanita , kaum2 ibu terutamanya yg ada problem payudara kendur/ kecil/ tidak bermaya, selain anda consume suplement shaklee, anda juga boleh amalkan sapuan serum breast ni utk luaran ya...penggunaan 2 serum best ni mmg mampu membesarkan, menganjalkan payudara anda yg kendur, bg yg nak besarkan juga boleh gunakan 2 serum best ni yaaa...skrg set ni saya open utk promotion yaa, xperlu pre order sbb ianya mmg ready stok dgn saya...penggunaan set ni thn 3-4 bulan ya...so sgt berbaloi utk anda dptkannya...
 

kpd yg berminat , sila emailkan dgn title " saya berminat nak beli serum breast"..email ke honey_nurhaliza@yahoo.com

kpd yg dh pon email, saya dah pon reply ya...sila cek bhgn inbox / spam box email yaa...tq customer..('-')

0 CPM's comments:

Post a Comment