18 June 2014

~ Set Preggy Shaklee Terbaik - Kulit Anak Saya Cantek & Bersih !~


Di Awal kehamilan lagi " akak, saya dah pon preggy, so suplement shaklee apa ya yang bagus utk saya consume ketika mngandung ni?? akak boleh guidekan saya x dari awal sampai bersalin nnt?? "

Alhamdulillah pantas betul masa berlalu, dgn berkat amalan set preggy shaklee & juga izin Allah, my customer a.k.a my downline dah pon dpt hasil yg sgt2 baik dgn set preggy shaklee ni...x rugi pon die mengamalkan set preggy fullset & dptkan guide yg betul dari saya...

tgh malam td dh received die nya msg kat whatapps tp saya dh sleep awal dan pagi ni baru berkesempatan "msg2" ngn die..dari apa yg kami borakkan, ternyata die begitu teruja & gembira dgn skin anaknya yg putih bersih a.k.a gebu...saya pula yg teruja...bersihnya ya Allah...syukur dpt khasiat yg baik dgn set preggy shaklee...happynya saya pagi tidak terkata...sbb bg saya, kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami, alhamdulillah...

 jom kita lihat testimoni dari my customer...

 subhanallah cntekkknya kulit baby ni....



testimoni preggy mommy yg ambil ESP...:)

 


FUNGSI VITAMIN 

Secara ringkasnya kepentingan vitamin tersebut adalah : 

♥ Protien : untuk bina sel. Sel terbina dari protien. Tanpa protien, pembinaan dan perkembangan sel boleh terbantut. 

♥ Multivitamin dengan zat besi : demi memastikan sel mendapat semua vitamin penting dalam membentuk membentuk organ. Zat besi penting untuk pembinaan darah dan pembesaran janin. 

♥ B complex : penting untuk pembinaan sel darah, sarah dan beberapa organ penting termasuk tengkorak kepala. 

♥ Vitamin C : pembentukan kolagen dan membantu sistem antibodi. 

♥ Kalsium : pembinaan sel darah merah serta tulang bayi.

 ♥ Omega : membantu pembentukan sel otak. 

------------------------------------------

ANDA INGIN MAKAN SUPLEMENT DGN GUIDE YG BETUL?? NAK DPTKAN HASIL YG BAIK MCM CUSTOMER2 SAYA YG LAIN?? 

SILA EMAIL UR ORDER KE : honey_nurhaliza@yahoo.com

--------------------------------------------------------------------


Nak join DAZZLING DIAMOND by Cpm Honey Nurhaliza??
*****************

Apa yang Shaklee boleh bantu kita masa ekonomi tak berapa baik?

Walau anda dapat RM100 sebulan pun, ia bantu utk bayar reload.

Kalau dapat RM200, dapat bantu bayar duit sekolah tadika anak.

Kalau dapat RM500 dapat juga bantu tampung duit rumah sewa.

Kalau dapat RM1000, takde lah tersekat anak nak makan sedap sebulan sekali.

Kalau dapat RM2000 dapat juga cari rumah sewa yang selesa.

Kalau dapat RM10,000 dapat juga beli kereta idaman.

Kalau dapat RM20,000 boleh resign dan kerja dari rumah..

Ramai yg dah berjaya. U all yang lain tak nak ke?

--------------------------------------------
Untuk BERJAYA, kita perlu BERMULA.
--------------------------------------------

✔ Ingin mencari pendapatan sampingan?? NAK BISNES TAPI TAKTAU NAK BUAT APA?? Ayuh lah bersama-sama Shaklee. Team DAZZLING DIAMOND sentiasa diberi bimbingan oleh group2 leaders muslimah yang hebat. Anda akan diajar cara berbisnes A-Z. Hanya perlu RAJIN untuk BERUSAHA je lagi.

✔ TAK CUKUP MODAL? - Bisnes Shaklee modal RM75 saja bg Semenanjung dan RM85 bg Sabah/Sarawak untuk seumur hidup.. Nak modal RM0? Boleh! PM saya kalau nak tau caranya. Tak perlu maintain2 point atau renew2 keahlian pun.

✔ Tak Perlu Stok Bertimbun - Barang semuanya ada di HQ/Branches Shaklee. Tak perlu simpan stok beribu-ribu dirumah. Lagi pulak sekarang ni sistem online dah beroperasi. Mudahnya berbisnes dengan Shaklee, kan?? Selain itu, anda juga boleh buat DROPSHIP dengan saya. Caranya akan saya kongsi bersama setelah anda bersama-sama Group saya nanti. Lebih mudah dan pantas. Semua urusan ambil, bungkus dan pos barang saya yang akan uruskan.

✔ Tiada apa yang mustahil. Jangan jadikan angan untuk buat Umrah, pergi melihat negara asing, memandu kereta lebih selesa, rumah idaman, bantu ibu ayah, berikan segala yang terbaik untuk anak, dan simpanan jutaan RM terkubur begitu sahaja. Do not live with your dreams. Turn it into reality.

✔ Tak kira siapa kita? Apa kerja kita sekarang? Tahap pendidikan? Status latar belakang keluarga? Itu semua tak penting. Yang penting adalah SEMANGAT, KEYAKINAN DIRI, KOMITMEN, USAHA dan PERCAYA PADA DIRI SENDIRI. Itu akan membuatkan kita berjaya capai cita-cita. Dengan kelebihan menjadi ahli Shaklee yang telah ditawarkan. Tiada lagi alasan untuk tidak berjaya dengan Shaklee.

✔ Sekiranya anda berminat hendak bersama-sama saya, berazam untuk membantu meningkatkan ekonomi keluarga, emailkan butir2 anda ke honey_nurhaliza@yahoo.com


-------------------------------------------------------------------

2 CPM's comments:

  1. Wahhh.. macam teruja pulak... nak ikut jugakk.. insyaallah kalo ade rezeki... insyaallah. ... amin...

    ReplyDelete
  2. Aslmkm, akk saya dah pernah register ahli shaklee tp tak ingat ID dia..so, macamana ye

    ReplyDelete