11 August 2014

~ Skincare Baru...BMORE GOLD SERIES 24K,yeayyy ~

Fuhhh lamanyaaa x update blog tp since dh slmt bersalin arituh, percayalah hati ni mmg meronta sgt2 nak update blog...ni pon saya kena update lelaju sementara tgh pump susu utk my new baby..uiksss cmna tgh pump susu boleh update blog ek?? haaa dunia skrg kan dh makin canggeh, saya guna freestyle medela sbb ianya banyak memudahkan smua urusan keja saya seharian, maklumlah super mama yg ada 4 org anak ni...so saya kena pandai manage my timetable utk the whole day...

ok2 b4 saya teruskan entry sharing kali ni, nak gtau kat smua org yg saya dh pon slmt bersalin masa 3rd Syawal arituh..alhamdulillah saya telah slmt bersalin normal, baby boy seberat 3.44kg...so full entry ttg cerita bersalin arituh saya akan share kan utk next entry ok...banyak bende saya nak share..tunggu yaa...

nak citer sket, after bersalin ni, mmg hormon kita nak kembali ke normal smula kan..so mmg take time, selain faktor pemakanan yg seimbang, pengambilan suplement sgt2 penting time2 cmni..saya mmg x miss ambil suplement set berpantang, bf set + skincare suplement from shaklee..ini je yg boleh membantu keadaan + kulit saya kembali normal mcm dolu2...

Act, skin masa preggy arituh x la seteruk mana pon cuma masalah dry skin yg melampau2, tp masa preggy saya mmg abeskan set enfuselle shaklee tuh..mmg thn lama btul set nya, so sgt2 jimat...

Dan skrg ni, saya telah diperkenalkan oleh teman saya akan skincare "baru" di pasaran..act brand ni mmg dah lama daaa kat pasaran cuma set yg saya nak try skrg ni adalah rangkaian yg paling latest skali sbb ada serum gold...kulit awal 30an ni mmg banyak yg perlu dijaga...

ok nak tahu x set yg saya akan saya gunakan sepanjang tempoh berpantang ni??



KELEBIHAN PRODUK BMORE GOLD SERIES 24K ( DE WAJAH )

- Mengandungi ekstrak emas tulen 24k
- Membantu mengurangkan kedutan dan awet muda. ( ok ni paling saya suka! )
- Penggunaan teknologi emas membantu melancarkan aliran darah ke seluruh wajah & menaikkan seri wajah si pemakai.
- Merangsang pembaharuan tisu kulit , menjadikan kulit lebih anjal, tegang & segar
- Membangkitkan aura wajah & memberi perlindungn dari sinaran matahari yg terik.

X sabar nak try skincare yg baru ni plak...hope prob dry skin ni dpt natural balik mcm zaman anak dara dlu..maybe skin jd dry sbb collagen dlm tubuh bdn semakin berkurangan...nnt saya akan update resultnya yaa...tungguuuu...

ohhh yaa lupa pula, pada yg berminat utk dptkan set BMORE GOLD SERIES 24K ni, kalian boleh email pada teman saya yaa theglorygreen@gmail.com ( FARIZA )


0 CPM's comments:

Post a Comment